Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Εντυπωσίασαν οι νέοι Εθνοφρουροί της Κύπρου …Άμεση ήταν η ένταξη των Νεοσυλλέκτων!(video)


Με την ολοκλήρωση του Α’ Σταδίου της Κατάταξης και Προσαρμογής των Οπλιτών της 2017Β΄ ΕΣΣΟ και την Ορκωμοσία τους στα Κέντρα Εκπαίδευσης  Νεοσυλλέκτων, οι στρατιώτες τοποθετήθηκαν στις Μονάδες τους.

Στις Μονάδες είχαν μία σύντομη περίοδο προσαρμογής  και στη συνέχεια άρχισε το πρόγραμμα μιας, σταδιακά αυξανόμενης έντασης, εκπαίδευσης σε αντικείμενα Ατομικής Τακτικής  και Οπλισμού καθώς επίσης και η εκπαίδευση των Ειδικοτήτων στα  Ειδικά Κέντρα Εκπαίδευσης (ΕΚΕ).

Οι Νέοι Εθνοφρουροί επέδειξαν μια υψηλού επιπέδου δυνατότητα αφομοίωσης και σε χρόνο πολύ συντομότερο του αναμενόμενου και εντάχθηκαν αμέσως   στον απαιτητικό ρυθμό των μονάδων.

Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσή τους στα ΕΚΕ ολοκληρώθηκε με την εκτέλεση βολών με τα αντίστοιχα μέσα της ειδικότητάς τους και οι στρατιώτες έγιναν άριστοι χειριστές των Οπλικών Συστημάτων των Μονάδων τους.

Παράλληλα με τα παραπάνω έλαβαν χώρα αναγνωρίσεις και ενημερώσεις για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής ευθύνης κάθε μονάδος και των προϊσταμένων Σχηματισμών.

Σε όλες τις Μονάδεςπραγματοποιήθηκαν επισκέψεις γονέων των στρατιωτών προκειμένου να γνωρίσουν προσωπικά τους αξιωματικούς και τα λοιπά στελέχη των Μονάδων και να ενημερωθούν για τις εγκαταστάσεις στρατωνισμού και τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών τους.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: