Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το πρώτο κατάστημα της H&M ανοίγει στην Κύπρο

Το πρώτο κατάστημα της H&M ανοίγει στην Κύπρο


Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 12.00, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ ανοίγει τις πόρτες του πρώτου, πολυαναμενόμενου καταστήματός της στην Κύπρο με ένα μοναδικό πάρτι. Το νέο 6όροφο κατάστημα βρίσκεται στη Λευκωσία, στην οδό Λήδρας 171- 179, και θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί σε ένα χώρο 3.000 τ.μ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, που ανοίγει σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας. Η Κύπρος είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς και ανυπομονούμε να βρεθούμε δίπλα στους πελάτες μας προσφέροντάς τους μια μοναδική, αγοραστική εμπειρία, τόσο μέσα από τη μόδα μας όσο και μέσα από τους εξαιρετικούς ανθρώπους της ομάδας μας», αναφέρει η Sandrine Galparoli, Country Manager Κύπρου, Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Αλλάξτε τώρα τη ζωή σας!


Κατεβάστε το ebook του Γεώργιου Παπασημάκη

Το πρώτο κατάστημα της H&M στην Κύπρο θα προσφέρει βασικά, αειφόρα κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια, ενώ θα διαθέτει και τμήματα Beauty, Underwear, Accessories, Divided, Trend, Η&Μ+, Η&Μ Mama και Η&Μ Sport.
Το κατάστημα θα ανοίξει με τη Φθινοπωρινή συλλογή της Η&Μ, που χαρακτηρίζεται από φολκλόρ στοιχεία και δυναμικές λεπτομέρειες. Η γυναικεία συλλογή H&M αφορά τη γυναικεία δύναμη και ισχύ, προσφέροντας παράλληλα μια φρέσκια εκδοχή του ρομαντισμού. Εκπροσωπώντας το αναβαθμισμένο στυλ μέσα από μία νέα ματιά, η ανδρική φθινοπωρινή συλλογή της Η&Μ δίνει την αίσθηση μιας νέας «στολής» για τη ζωή στην πόλη.
http://www.news.gr/lifestyle/themata/article-wide/280003/to-proto-katasthma-ths-hm-anoigei-sthn-kypro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: